Handelsbetingelser
Logo

Handelsbetingelser m.v.

Firmaoplysninger

Whiskies by Knobelauch er teknisk set en uafhængig privatejet enkeltmandsvirksomhed startet i 2015 af Jens og Karina Knobelauch. Selvom virksomheden primært er et hobbyprojekt, sætter vi en ære i at drive vores forretning på professionel vis.


Værdigrundlag

Vi handler selv med mange forskellige virksomheder og mennesker dagligt. Derfor kender vi frustrationen, når noget bare ikke spiller som forventet. Derfor søger vi i alle sammenhænge selv at leve op til følgende principper:

 

  • Hold hvad du lover
  • Vær fair i dine beslutninger
  • Tag modgang med et smil

 

Stamdata

Vores stamdata finder du herunder eller direkte hos Virk.dk.


Whiskies by Knobelauch

Besservej 50

8305 Samsø

Danmark


Telefon: +45 50589781

Email: salg@whiskies.dk

CVR nr.: 36573376


MobilePay nr.: 50589781

IBAN-kto-nr.: DK6004004020379869

BIC-kode: LOSADKKK


Varetyper

De varer, vi sælger, er enten nye varer, varer taget i kommission eller brugte varer (typisk flasker hjemtaget fra private samlinger). Det vil altid fremgå direkte i vores webshop (samt på vores ordrer og fakturaer) hvilken type vare, der er tale om.

 

Derudover tilbyder vi også forskellige konsulentydelser som  smagninger, foredrag, vurderinger etc.

 

Priser

Alle vores priser er inkl. 25 % moms, gældende afgifter (+ eventuel pant). Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl, udgående varer, force majeure etc. Ved salg af ”brugte” varer (typisk aftapninger fra hjemkøbte samlinger) faktureres de i henhold til fortjenstmargen-ordningen (også kaldet brugtmoms-ordningen), dvs. uden moms beregning på din faktura.


Vores standard timepris på konsulentydelser er 625 kr. (500 kr. eksklusive moms). Vi fakturerer pr. påbegyndt halve time.

 

Betaling

I vores webshop kan du betale med dit kreditkort (Visa, Mastercard, American Express) eller via mobilepay. Vi indløser kreditkort betalinger gennem Stripe Inc., hvilket selvfølgelig er gebyrfrit for dig.

Endelig er der også efter nærmere aftale mulighed for kontant betaling eller betaling via bankoverførsel. 


Levering

Levering er med mindre andet er aftalt uden omdeling.


Vores normale leveringstid er 2-3 hverdage i Danmark.


Ved levering udenfor Danmark, kan levering tage 2-3 uger.


Salg af varer taget i kommission, konsulentydelser og bestillingsvarer kan have ekstra leveringstid, men i så fald vil de nærmere leveringsbetingelser være anført her på sitet.


Vi tager forbehold for udsolgte varer og evt. ekstra leveringsomkostninger ved levering af større ordrer.


Vores leveringsgebyr med PostNord er 75 kr. pr. forsendelse, hvilket omfatter forsvarlig emballering.


Vores leveringsgebyr med DAO365 er 45 kr. pr. forsendelse + 5 kr. pr. vare - igen inklusive emballering.


Levering af ordrer på 1.500 kr. eller derover er gratis.


Afhentning af varer på vores adresse er også mulig, men kræver forudgående aftale.


Sundhedsloven & fødevarekontrol

Ifølge loven må man ikke sælge stærk spiritus til børn under 18 år. Det kan vi kun bifalde,  hvorfor vi selv sagt kræver, at du skal være mindst 18 år, før du handler med os.


Vi er som alle virksomheder, der handler med fødevarer, underlagt kontrol af fødevarestyrelsen. Vi forhandler dog kun whisky og anden spiritus i ubrudt emballage og kontrolleres derfor ikke regelmæssigt.

Husk at whisky er en stærk spiritus, så lad bilen stå og drik med mådehold. Det drejer sig om nydelsen - ikke om effekten.


Fortrydelsesret

Når du handler hos os, har du 14 dages fortrydelsesret. Dette gælder normalt ikke for levnedsmidler, men det gælder hos os. Hvis du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på følgende: Du skal selv betalte for fragten af varen tilbage til os. Vi accepterer ikke varer sendt retur pr. efterkrav. Varen skal returneres i ubrugt og intakt stand og du skal medsende en kopi af faktura.


I særlige tilfælde kan vi tilbyde afhentning mod et mindre gebyr, men det kræver forudgående aftale.


Reklamationer og klager

Hos Whiskies har du selvfølgelig også din 2 års reklamationsret efter gældende dansk lovgivning. I forbindelse med brugt salg, har vi ikke altid mulighed for fuldt at kompensere for et evt. mangelfuldt produkt, da der typisk er tale om enkeltstående flasker, hvor vi kun kan foretage en kvalitetskontrol af flaskens ydre.


Ved salg i kommission skal du være opmærksom på, at vi kun er formidler af salget. En evt. reklamation skal i dette tilfælde rettes til sælger direkte.


Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til  Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen,  Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.   

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.  Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse:  salg@whiskies.dk.


Men som altid – vores mål er at du får den bedst mulige oplevelse, så skulle der opstå et problem, så kontakt os endelig – vi finder en løsning sammen.


Copyrights

Alle tekster og billeder tilhører (med mindre andet er tydeligt angivet) Whiskies by Knobelauch og må ikke uden tilladelse fra Whiskies by Knobelauch bruges kommercielt.

Whiskies by Knobelauch

Besservej 50

8305 Samsø DK

Telefon:

Email:

CVR nr.:

+45 50 58 97 81

salg@whiskies.dk

36 57 33 76

Whisky Quizzen

MobilePay nr.: 

IBAN-kto.nr.: 

BIC-kode:

50589781

DK6004004020379869

LOSADKKK

Vi anvender cookies til at forbedre din oplevelse, når du handler i vores webshop.

Læs mere
Godkend