NOBS whisky

Velkommen til NOBS Whisky

NOBS Whisky (tidligere Whiskies by Knobelauch) er en lille familiedrevet webshop etableret af familien Knobelauch i 2015, der handler om og med whisky. Dem er der allerede en del af, så hvorfor nu lige endnu en af slagsen? Ja, det er så sandelig en lang historie, men kort fortalt startede det hele med en god dram i et godt selskab. Den oplevelse udviklede sig efterhånden til en passion for Skotlands historie, kultur og natur - og ikke mindst god single malt whisky.


Med passionen voksede vores samling af god whisky fra nær og fjern også støt. På et tidspunkt begyndte samlingens fysiske omfang at blive et problem - vi manglede simpelthen plads til alle de flasker, vi ikke kunne dy os for at anskaffe. En løsning var selvfølgelig at sælge lidt ud igen og snart fik vi etableret en lille webshop, så vi kunne holde væksten nogenlunde i ave. 


Men selvfølgelig er der meget mere til historien. Gennem webshoppen har vi først og fremmest fået bedre mulighed for at dele vores passion med andre. Det at interessere sig for whisky, drikke whisky, og måske endda samle på whisky, drejer sig i vores optik om at nyde livets goder i andre menneskers selskab. Vores lille webshop er således et led i vores bestræbelse på at udleve den ambition.


Ud over NOBS Whisky driver vi også Korsgården B&B - en hyggelig lille Bed & Breakfast i udkanten af byen Tranebjerg på den skønne ø Samsø. Her byder vi selvfølgelig på en god dram til alle vores (voksne) gæster.

Jens & Karina Knobelauch