NOBS whisky
NOBS whisky

Nyheder & kampagner

02-09-2020: Det går støt og roligt fremad


Sidst i juli kørte en varevogn fra Serbien til Danmark med et smukt kobberrødt destilleriapparat. Det står nu trygt og venter på, at vi får lokalet gjort klar, så vi kan komme i gang med de første tests. Den første i en lang række af formelle godkendelser er også i hus, så det går støt og roligt fremad for det "lille" projekt, der efterhånden er blevet temmelig omfangsrigt. Det inddrager faktisk allerede over 180 kvadratmeter af de gamle driftsbygninger og det slutter nok ikke der. Skal der også etableres besøgscenter, må den gamle svinestald formentlig også renoveres og indrettes til formålet. Alt imens arbejder vi også på at få 1,3 hektar traktoseramt landbrugsjord omdannet til skovpermahave, hvilket bl.a. skal kompensere for destilleriets CO2 aftryk. Så nej, vi keder os bestemt ikke på Korsgården.

 


08-07-2020: Destilleriet holder flyttedag


Vores lille destilleriprojekt er en levende størrelse og vi har senest været nødt til at flytte projektet til andre lokaler på Korsgården, da både pladskrav og brandregler gjorde det for omstændeligt at benytte det gamle redskabsrum til formålet. Det er selvfølgelig ærgerligt, da det både forsinker processen og belaster budgettet, men til gengæld bliver vores setup endnu bedre på sigt. Vores mål er dog fortsat, at påbegynde produktionen i 2021. 09-04-2020: Skotsk whiskysmagning aflyst


På grund af COVID-19 krisen er vi desværre nødt til at aflyse vores skotske whiskysmagning d. 24. april. Vi kontakter alle, der allerede har købt billet til arrangementet, og tilbyder at man får refunderet det fulde beløb eller får udstedt et gavekort herpå. 25-03-2020: Coronatider


Selvom vi kun er en lille webshob, mærker vi også følgerne af COVID-19 krisen. Vores leverandører drosler ned og især udenlandske forsendelser bliver ramt af forsinkelser. Men vi er alligevel langt mere priviligerede end alle de små specialforretninger, der primært lever af det direkte salg til kunder i butikken. 


Vi vil derfor gerne opfordre til, at vores kunder i denne tid prioriterer den lille specialforretning fremfor os. Selvom de ikke alle har en opdateret webshop, så har de stadig en masse spændende flasker stående. Så hvis du alligevel har fået tid til overs og leder efter noget specielt, så prøv at give dem et ring. Om ikke andet kan du være heldig at få en god snak med en, der deler din passion for whisky. 16-02-2020: Skotsk whiskysmagning på Korsgården - aflyst!


Vi åbner igen dørene og inviterer indenfor til en hyggelig skotsk whiskysmagning på Korsgården fredag d. 24 april kl. 19:00. Vi byder på en tur rundt i (mindst) 6 spændende Single Malt whiskyer fra whiskyens hjemland, krydret med interessante fakta og sjove anekdoter.


Undervejs vil vi også fortælle lidt om vores nye whiskydestilleri, som efter planen går i gang med at lave rigtig whisky her på Samsø i 2021. Et projekt som alle interesserede vil få mulighed for at blive en del af.


Book din billet her.18-01-2020: Gavekort i shoppen

Vi tilbyder nu køb af gavekort i shoppen på 250, 500 og 1.000 kroner. Find dem under Tilbehør m.v. Vi kan selvføglig også udstede gavekort på andre beløb ved personlig henvendelse via info@nobswhisky.dk eller direkte på telefon 50 58 97 81.


12-01-2020: Skudårskampagne

Det er skudår i år og det skal markeres! Vi har derfor udvalgt 12 gode aftapninger, som vi på skuddagen d. 29. februar 2020 giver hele 29% rabat på. Der er et begrænset antal flasker, så sæt allerede nu kryds i kalenderen, for det er først til mølle princippet, der gælder. Hvis du allerede nu vi se de udvalget, kan du i shoppen under kategori vælge Skudårskampagne - så vises de 12 aftapninger, som du kan få skudårsrabat på d. 29. februar. Skulle vi have udsolgt enkelte varer inden d. 29. februar, finder vi selvfølgelig nogle gode erstatninger inden da. Rabatten opnås ved at indtaste rabatkoden SKUDAAR, når du afgiver din ordre. Men husk at den kun virker på selve skuddagen d. 29. februar 2020.


31-12-2019: Nyt år, nyt navn og nyt look

Som det fremgår af webshoppen, har vi valgt at skifte navn til NOBS Whisky. Forklaringen er, at vi efterhånden har gang i så mange projekter og aktiviteter, at det giver mening at samle dem under et  tværgående og samlende brand. 


I 2019 etabelerede vi os på Korsgården udenfor Tranebjerg på Samsø og åbnede her en Bed & Breakfast, hvor vi tilbyder overnatning i tre store nyindrettede værelser. Dem, der måtte ønske det, har mulighed for at tilkøbe morgenmad, der serveres i vores hyggelige fællesrum. 


Men 2019 blev også året, hvor vi besluttede at gøre noget ved drømmen om at starte et lille mikrodestilleri - NOBS Distillery. På Korsgården har vi fået den plads, der gør det muligt og samtidigt bugner Samsø af fantastiske råvarer, som vi naturligvis ser masser af mulighed for at konvertere til nogle lige så fantastiske drikkevarer - her ikke mindst en ny dansk whisky.


Så derfor det nye navn og look. Vi har døbt barnet NOBS, hvilket sætter lidt af på vores slægtsnavn Knobelauch, men også understreger den No Bullshit tilgang vi har i alle vores projekter og aktiviteter. Vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten og har hjertet med i alt hvad vi gør og udvikler. Det kommer også til at være grundstenen i vores arbejde med etableringen af NOBS Distillery.

NOBS Whisky

Besservej 50

8305 Samsø DK

Telefon: +45 50 58 97 81

Email: info@nobswhisky.dk

CVR nr.: 36 57 33 76

MobilePay nr.: 50 58 97 81

IBAN-kto.nr.: DK2062600005058973

BIC-kode: JYBADKKK

Vi anvender cookies til at forbedre din oplevelse, når du handler i vores webshop.

Læs mere
Godkend