NOBS whisky
NOBS whisky

NOBS Distillery - et nyt mikrodestilleri på Samsø

Det er ganske vist. Vi er gået i gang med at klargøre lokaler til et helt nyt mikrodestilleri her på Korsgården - NOBS Distillery. Målet er at få gang i en lille produktion af whisky og andet godt, som vi over tid selvfølgelig også vil sælge ud af i webshoppen. 

Heldigvis er Samsø et fantastisk sted med en masse dygtige og engagerede mennesker, så hjælpen er aldrig langt væk, når man har brug for den. Og mon ikke vi kvitterer med en god dram (eller to) som tak for hjælpen?

Væggene slibes ned
Et kig ud af porten
Væk med de gamle rør
Ned med skillevæggen
Afløbet lægges om
Der fyldes op med grus
Så skal der støbes
Porten muret op
Gulvet niveleret
På med fliserne
Fliserne lagt
I med vinduer og døre
Modelfoto
Prøvesamlet
Ankommet til Korsgården

Inden vi når så langt, er der dog meget der skal falde på plads. Der skal både skaffes finansiering, udstyr og tilladelser, indgås aftaler med lokale råvareproducenter og lægges planer for markedsføring og meget, meget mere. 

Men det vi selvfølgelig glæder os allermest til, er at få vores nye destilleriapparat hjem til Korsgården. Vi har valgt at starte op med et forholdsvis lille kobber potstill fra DES SUBOTICA på 150 liter, da det giver os bedre mulighed for at eksperimentere og lave små specialiserede runs. Når vi er blevet lidt rutinerede og har fået fintunet vores proces, vil vi formentlig øge kapaciteten og anskaffe et lidt større anlæg. 

Hvis du har lyst til at høre mere om vores projekt, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har også spændende kampagner i støbeskeen - følg med her på sitet og på vores facebook side. 

Vores plan er at få gang i den kommercielle produktion senest i 2021. Derefter vil der i sagens natur gå nogle år, inden vores samske whisky er klar til aftapning. Vi tager den tid, det tager, for vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Det at lave god whisky kræver både stor passion og store mængder tålmod, hvilket vi har stor respekt for.

NOBS Whisky

Besservej 50

8305 Samsø DK

Telefon: +45 50 58 97 81

Email: info@nobswhisky.dk

CVR nr.: 36 57 33 76

MobilePay nr.: 50 58 97 81

IBAN-kto.nr.: DK2062600005058973

BIC-kode: JYBADKKK

Vi anvender cookies til at forbedre din oplevelse, når du handler i vores webshop.

Læs mere
Godkend